Nok en erfaren gruppe inntar Sentralen

Søndag 3. april er det igjen klart for en spennende konsert i serien på Sentralen. Også denne gangen er det en erfaren gruppe som presenteres, og igjen med en meget talentfull gjest fra Esbjerg i Danmark.

I front finner vi imidlertid tenoristen Lina Mosli Sæther. Og det er nettopp musikk av tenorgigantene Charles Lloyd, Jan Garbarek, John Coltrane, Wayne Shorter,  Warne Marsh og Sonny Rollins Lina skal presentere denne gangen. Med seg har hun Guro Frøseth på bass, Mina Toda Bernhardsen på trommer, og altså den fabelaktige Amalie Bendixen fra det frodige musikkmiljøet i Esbjerg, på piano.

Til sammen har disse ungdommene store bragder både bak seg og foran seg, med erfaring fra konserter og turnéer i Italia, Portugal, Japan og de nordiske landene. Både Amalie og Guro er i gang med videregående skole, og Lina og Mina følger etter til høsten, så dette prosjektet er den del av den nye ungdomssatsingen vår. Formålet med satsingen er å bygge bro mellom disse talentene, og videre inn i utdanningssystemet. Gruppen drar også på turné i Danmark i mai, så konserten på Sentralen blir den første i en rekke som strekker seg ut over vårsemesteret.

Serien på Sentralen fortsetter utover våren og fram mot midten av juni, med spennende gjester fra inn- og utland. Gå ikke glipp av neste generasjon jazzmusikere!


P1 (SENTRALEN)
SØNDAG 3. APRIL KL. 15:00
BILLETTLENKE