Ungt kremlag inntar Sentralen

Søndag 30. oktober er det klart for høstens andre konsert i serien Jazzbarna inntar Sentralen. Denne gangen får vi høre en svært ung og svært lovende gruppe med trompetisten Fred Berge Neerland, saxofonisten Elsa Johanna Lie, trombonisten Lydia Grønntun, bassisten Victor Sandvik, og trommeslageren Vilde Paulsen Tosterud. Som om ikke dette var nok, har de med seg Federica Lombardi fra Ancona i Italia, på piano.

Federica dukket opp da en gruppe fra Improbasen hadde konsert i den sjarmerende byen Jesi på Italias adriaterhavsside. Som et eksperiment ville vi vise hva et tilfeldig valgt barn fra salen, helt uten erfaring med musikkformen, kunne utrette i et jazzband. Federica tok det et skritt lenger, og forbauset alle ved å spille improviserte soloer på en rekke låter foran en fullsatt sal, -helt uten forberedelse. I august medvirket hun på Kids in Jazz, og nå er hun tilbake i Oslo for å være med på denne spesielle konserten.

Vi få høre låter som forbindes med Miles Davis, Chet Baker, Paul Desmond, Cannonball Adderley, og andre store navn i jazzhistorien.

Konsertene på Sentralen er lagt til Produksjonsrom 1, som har Steinway-flygel, og er svært godt egnet for kammerjazz. Serien er støttet av Kulturrådet, Sparebankstiftelsen DNB, Norsk jazzforum og Oslo kommune. Gå ikke glipp av neste generasjon jazzmusikere!

SENTRALEN
SØNDAG 30. OKTOBER KL. 15:00
BILLETTLENKE