Her hviler vi ikke på laurbærene! Allerede 4. september braket det løs med høstens første konsert på Nasjonal Jazzscene. Her ble det faktisk presentert en god del nytt repertoar på tross av rekordtidlig oppstart, og vi stilte med et topptrent lag etter nettopp gjennomført festival.

Noen har begynt på musikklinja, andre spilte sin første konsert i denne serien denne lørdagen. Meget godt publikumsoppmøte var det også, på tross av at vi spilte åtte konserter på rappen i andre halvdel av august. 

Dette faktisk er den første konserten i denne serien siden oktober, pga. alle nedstengningene, og det er herlig å være tilbake med månedlige konserter på Nasjonal Jazzscene. Serien her har blitt en institusjon i norsk musikkliv, og sannelig var den feststemte atmosfæren som kjennetegner denne konsertserien på plass fra første stund!

Neste konsert i serien blir 16. oktober, -billettlenke her. Flere bilder nedenfor.


Her hviler vi ikke på laurbærene! Allerede lørdag 4. september braker det løs med høstens første konsert på Nasjonal Jazzscene. Her blir det faktisk en god del nytt repertoar på tross av rekordtidlig oppstart, og vi stiller med et topptrent lag etter nettopp gjennomført festival. Noen har begynt på musikklinja, andre spiller sin første konsert i denne serien.

NASJONAL JAZZSCENE
LØRDAG 4. SEPTEMBER KL. 14:00

Neste konsert i serien

"Denne konsertserien er blitt en fin institusjon på Nasjonal jazzscene, og gjengen med unge musikanter fra Improbasen blir fort husvarme etter å ha underholdt og imponert en stadig økende publikumsskare, for et stadig større og virkelig publikum!"

NASJONAL JAZZSCENE
LØRDAG 16. OKTOBER KL. 14:00
BILLETTLENKE