Søndag 17. oktober er det sesongpremiere for konsertserien "Jazzbarna inntar Sentralen". Denne høsten skal vi ta igjen SKIKKELIG for den reduserte konsertaktiviteten forrige vinter. Søndagens konsert markerer starten på en imponerende rekke som varer helt til jul, med spennende gjester fra inn- og utland.

Vi får høre Ida Reitan Arntzen på altsax, Bjalla Beintudóttir Dalsgarð fra Tórshavn på gitar, Johanne Kurverud Storløkken på piano, Elias Reitan Artzen på bass, og Klára Anna Josefsdóttir Abrahamsen, også fra Tórshavn, på trommer. Her blir det meget lavt alderssnitt, og meget høyt nivå.

Samtlige har vært presentert på Nasjonal Jazzscene en rekke ganger, og vært med på flere spennende prosjekter. Gitarkometen Bjalla Beintudóttir Dalsgarð har reist på turné med noen av de mest erfarne elevene våre, -den siste turnéen før nedstengningen. Og mer skal det bli!

Konsertserien på Sentralen er lagt til Produksjonsrom 1, som har Steinway-flygel, og er svært godt egnet for kammerjazz. Serien fortsetter utover høsten, med nye grupper hver måned. Serien er støttet av Kulturrådet, Sparebankstiftelsen DNB, Norsk jazzforum og Oslo kommune.

Billettlenke her