Sesongpremiere på Sentralen

Etter et fantastisk 10 års jubileum for Kids in Jazz, er vi allerede klar for sesongpremiere for konsertserien Jazzbarna inntar Sentralen. Og det er ikke hvilket som helst band som åpner høstsesongen!

Her får vi høre unge supertalenter som med litt ulike sammensetninger har rukket å turnere i Italia, på Færøyene og Island det siste halvåret. Vårsesongen ble kronet med en voldsom styrkeoppvisning i Statsministerboligen i juni, med nettopp denne gruppen.

Gruppen består av Elinor Brørby Placucci altsax, Bjalla Beintudóttir Dalsgarð gitar, Alva Salomon Grønning på bass, og Una Stenbråten Harildstad på trommer. Etter å ha blåst bakoversveis på publikum på den siste klubbkonserten under Kids in Jazz, har denne supergruppa allerede en del nytt repertoar på plass.

Serien på Sentralen er lagt til Produksjonsrom 1, som har Steinway-flygel, og er svært godt egnet for kammerjazz. Improbasen er støttet av Kulturrådet, Sparebankstiftelsen DNB, Norsk jazzforum og Oslo kommune. Gå ikke glipp av neste generasjon jazzmusikere!

SENTRALEN
SØNDAG 4. SEPTEMBER KL. 15:00
BILLETTLENKE