2. juni ble det årlige arrangementet Ski Kulturfestival arrangert, etter energisk forarbeid av Ski Musikkråd. Her var nesten alt som kan krype og gå av lokale aktører mobilisert, og det var fremføringer på en rekke scener og spillesteder, både ute og inne. Etter nesten å ha gitt opp å få noe særlig respons på hjemmebane, ble vi overrasket av overveldende respons og innsiktsfulle tilbakemeldinger.

Musikkrådet hadde gjort et meget bra forarbeid, og lagt til rette for at alle aktører ble presentert i en ramme der de kom til sin rett. Improbasen ble presentert i Ski Jazzklubbs lokaler i rådhusteatrets foaje. Gruppene våre ble flettet mellom avdelingene til vokalgruppen Mezzo, som framførte beslektet musikk. Dette gjorde det lettere for publikum å henge med, og det uten at vi selv trengte å kompromisse stilmessig.

Lokalet var fullt, og alle gruppene presterte på sitt ypperste. Til og med ØB var til stede, og du kan lese reportasjen her (scroll ned til avsnittet om Improvisasjon for å finne omtalen).