Midt under forberedelsene til sesongavslutningen på Sentralen 19. desember, tikket det inn beskjed om at Norsk Jazzforum gjennom Frifond-ordningen har bevilget støtte til et større prosjekt i vårsemesteret, der bandet med Elinor Brørby Placucci, Alva Salomon Grønning, og Mina Toda Bernhardsen, sammen med Bjalla Beintudóttir Dalsgarð fra Tórshavn og Rhona Ustunel fra London bl.a. skal gjennomføre konserter i Oslo, London og Italia.

Idéen kom i stand da vi besøkte byen Jesi, på Adriaterhavskysten i begynnelsen av oktober. Her driver den dyktige gitaristen Stefano Coppari musikkskolen Scuola di Musica Opus 1 sammen med trompetisten Samuele Garofoli. Det var egentlig meningen at de skulle komme til Oslo for å følge gruppen i oppkjøringen mot konserten 19. desember, men dette måtte utsettes pga. nye reiserestriksjoner i Italia.

Kollegene kommer nok så snart sjansen byr seg i løpet av vårsemesteret, -i mellomtiden kan det altså tenkes at vi besøker dem først. Vi er også i kontakt med flere samarbeidspartnere i London, og selvfølgelig vil bandet spille i Oslo igjen så snart sjansen byr seg.