(Foto: Thor Egil Leirtrø)

Fra og med februar 2016 utvider Improbasen kapasiteten ved å inngå et samarbeid med den fenomenale pianisten Ayumi Tanaka. Dette frigjør også noe kapasitet på andre instrumenter. Vi har allerede samarbeidet med Ayumi i en rekke sammenhenger, bl.a. Oslo Jazzfestivals Buzz-seminar, Hemnesjazz, og Fabula-prosjektet i samarbeid med JazzDanmark.

Ayumi Tanaka kommer fra Wakayama i Japan, og flyttet til Norge i 2011. Hun har studert ved Norges Musikkhøgskole, og er en av landets mest oppsiktsvekkende unge jazzutøvere. Hun er meget aktuell i disse dager, med utgivelsen av albumet Memento, med sin faste trio sammen med Christian Meaas Svendsen og Per Oddvar Johansen.

De fleste kjenner Ayumi som utøver. Hun er også en fremragende pedagog, og vi ser fram til å utvide samarbeidet med henne. Interesserte med barn i alderen ca. 8-11 år kan ta kontakt her. Aktuelle instrumenter i tillegg til piano, er saxofon, bass, trommer m.m. Vi skal ha minst 50% jenter. Gjerne nybegynnere. Du kan lese mer om Ayumi her